huis in antwerpen verkopen

3 tips om je huis in Antwerpen vlot te verkopen

Je huis in Antwerpen verkopen? Dan wil je natuurlijk de best mogelijk prijs ervoor krijgen. Maar je wilt ook niet dat je huis jarenlang te koop staat en dat je veel tijd besteed aan bezichtigingen waar geen vervolg aan wordt gegeven. Een vlotte verkoop van je huis is dan ook vaak gewenst. Daarom geven wij in dit artikel drie tips om je huis in Antwerpen vlot te verkopen!

Tip 1. Schakel een vastgoedmakelaar in

Een huis verkopen doe je niet elke dag. Een makelaar is dagelijks bezig met het kopen en verkopen van woningen, daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen bij de verkoop van je huis. Heylen Vastgoed is een vastgoedmakelaar in Antwerpen dat je kan helpen voor een vlotte en goede verkoop van je huis. De makelaars van Heylen Vastgoed hebben jarenlange ervaring op het gebied van verkoop, verhuur en aankoop van woningen in de regio van Antwerpen. Met deze kennis weten zij als geen ander hoe ze je huis vlot en goed kunnen verkopen.

Tip 2. Professionele woning foto’s

Het maken van professionele woning foto’s zijn enorm belangrijk. Of je nou wel of geen makelaar inschakelt. Voor een vlotte verkoop van je woning is een professionele presentatie van groot belang. De juiste foto’s zorgen namelijk voor een goede eerste indruk bij potentiële kopers of huurders. Professionele woning foto’s zorgen ervoor dat mensen sneller een afspraak maken voor bezichtiging.

Tip 3. Reële vraagprijs

Een potentiële koper heeft vaak een bepaald maximum bedrag in gedachte. Aan de hand van dit bedrag zal hij of zij een eerste selectie in woningen maken. Het bepalen van een reële vraagprijs is daarom enorm belangrijk voor de verkoop van je woning. De juiste vraagprijs is de prijs die iemand bereid is om voor je huis te betalen. Dit is lang niet altijd de prijs die je er graag voor zou willen krijgen. Dit heeft vaak te maken met de emotie die je hebt bij de woning. Wil je weten wat een reële vraagprijs voor je huis is? Vraag direct een gratis schatting van je huis aan bij Heylen Vastgoed!