Veranda

3x Tuinmeubelen voor buiten én binnen

De tuin is dé plek voor je tuinmeubelen. Ze maken je tuin tot een tweede leefruimte. Een plek waar je kan relaxen en genieten van het buitenleven. Wist je dat tuinmeubelen erg multifunctioneel zijn? Je kunt ze zowel binnen als buiten tuinmeubelgebruiken. In deze blog maak je kennis met tuinmeubelen waarmee je in de winter je huis kan verrijken.

1.      De trendy hangstoel

Ontzettend hip en trendy is de hangstoel voor in de tuin. Plaats deze op je terras of hang hem aan een boom in je tuin. Wil je je woonkamer in het najaar een interieur boost geven? Verplaats dan de hangstoel naar binnen. Het staat erg modern én je hebt eenvoudig een extra zitplaats gecreëerd.

2.      Tuinbank zonder rugleuning

Een houten tuinbank zonder rugleuning is een breed inzetbaar tuinmeubel. In de voortuin staat hij leuk tegen je huis aan. Achter in je tuin schuif je snel en eenvoudig een tuinbank aan je tuintafel. Als dit buiten kan, waarom dan niet binnen? Hoe gaaf is het om de bank aan je eettafel te plaatsen in de eetkamer. De tuinbank zonder rugleuning neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast kijk je niet tegen de leuning. De open ruimte die je hiermee verwezenlijkt is een mooie bijkomstigheid.

3.      Bijzettafel als salontafel

Een trend voor je woonkamer is verschillende bijzettafels gebruiken in plaats van één grote salontafel. Heb jij een bijzettafel in je tuin staan? Verplaats hem in de winter naar je zithoek in huis. Gebruik hem als salontafel of zet hem naast je bank. Zo heb je op een gemakkelijke manier meer tafelruimte. Iedereen heeft dan een plek voor zijn drankje én voor wat lekkers op tafel.

Ben je op zoek naar nieuwe meubelen voor in huis? Denk dan eerst aan tuinmeubelen. Ze zijn op een veelzijdige manier te gebruiken. Benieuwd welke tuinmeubelen nog meer voor binnen geschikt zijn? Ontdek een compleet assortiment aan tuinmeubelen.