Hoogwerker UniekWonen

Grote klus op komst? Huur een hoogwerker

Bent u bezig met een groot project en moet u hierbij ook klussen op grote hoogte uitvoeren? In dat geval is het belangrijk om de juiste machines in huis te hebben waarmee u dit kunt doen. Een hoogwerker huren voor een grote klus is dan vaak een goede oplossing. Een hoogwerker is ideaal om klussen op grote hoogte uit te voeren. Er kunnen ook materialen mee vervoerd worden. Een schaarhoogwerker wordt ingezet wanneer het handig is dat spullen verticaal getransporteerd worden. We vertellen graag wat meer over de hoogwerkers die u kunt huren bij Boels.

Ideaal voor klussen op grote hoogte

Er zijn veel klussen denkbaar waarbij een hoogwerker handig kan zijn. Denk aan het renoveren van kozijnen, het plaatsen van een dakraam of het plaatsen van zonnepanelen bijvoorbeeld. Ook voor schoonmaakklussen wordt er regelmatig gebruik gemaakt van een hoogwerker. Wat u misschien nog niet wist, is dat er ook weer verschillende soorten hoogwerkers te huren zijn, allemaal voor specifieke toepassingen.

 

Uniek Wonen woonblog schaarhoogwerker

Huur een schaarhoogwerker

Mensen die werkzaam zijn in de bouw, installatie of techniek zijn waarschijnlijk wel bekend met de schaarhoogwerker. Dit wordt een “schaar” hoogwerker genoemd door de uitstraling van deze machine. Deze gaat verticaal omhoog zoals een schaar ook zou uitklappen. Het is een voordeel dat deze machines verticaal omhoog gaan omdat er dan weinig ruimte nodig is maar er toch op grote hoogte gewerkt kan worden.

 

Uniek Wonen Huur een schaarhoogwerker

Ook andere type hoogwerkers

Er zijn echter nog veel meer type hoogwerkers te huren bij Boels. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een telescoophoogwerker, voor klussen die zich op nog grotere hoogte bevinden. Deze telescoophoogwerkers worden voornamelijk ingezet voor schoonmaakklussen, bijvoorbeeld glazenwassen bij grote flatgebouwen. Er zijn ook enkele hoogwerkers beschikbaar die u eenvoudig aan een aanhanger kunt hangen.

 

Het voordeel is dat u al deze machines en gereedschappen eenvoudig via internet bij Boels kunt huren. Als u de reservering op werkdagen voor 15:00 uur ‘s middags doorgeeft dan kunt u vaak de volgende dag al aan de slag.