Kleine verandering groot effect

Wat is nu fijner dan je interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Daardoor geef je jezelf het gevoel alsof je in een totaal nieuw huis woont. Wij begrijpen als geen ander dat je helemaal los zou willen gaan en hiervoor alle meubelzaken en het interieur af zou willen speuren op zoek naar nieuwe meubels en accessoires. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk, omdat het erg duur kan zijn. Maar gelukkig zijn er ook goedkopere oplossingen om je interieur een boost te geven, zonder dat je hiervoor honderden euro’s voor hoeft uit te geven. Het gebruik van sierkussens is een eenvoudige en goedkope manier om je interieur een nieuwe uitstraling te geven.

Speel met sierkussens op in de seizoenen

Sierkussens zijn de ideale woonitems waarmee je op het seizoen kunt inspelen. Je kunt de kussens variëren in grootte, vormen en kleuren. Kies in het voorjaar voor vrolijke tinten als lichtgeel, groen of lichtpaars. Deze geven jouw interieur een frisse uitstraling, waardoor je het lentegevoel in huis haalt. Verruil deze in de zomer voor sierkussens in de kleuren blauw, roze of zonnig oranje. In de herfst doen bruine en rode sierkussens het erg goed. Hierdoor creëer je op eenvoudige wijze meer warmte in huis. In de winter leg je stijlvolle kussens in de kleuren wit, zwart en/of grijs op de bank. Voeg hier wat sprankelend goud of zilver aan toe en je zit meteen in de gezellige sfeer van de feestdagen!

Sierkussens Uniekwonen

Maak eindeloze combinaties met sierkussens

Met sierkussens kun je eindeloze combinaties maken. Ga voor contrasterende kleuren waarmee sierkussens een echte eyecatcher vormen in je interieur. Wil je liever een rustigere uitstraling creëren? Dan is de ‘ton sur ton’ techniek een goede oplossing. Hierbij combineer je een bepaalde kleur tinten met elkaar, maar dan in een mix van donkere en lichte nuances. Een helder petrol kussen kun je prachtig combineren met donkere en lichte blauwtinten. Rood, oranje en bruin vormen daarnaast weer een mooi warm geheel. Het leuke is ook dat zelfs kleuren die lijken te vloeken, prima samen kunnen gaan op jouw bankstel. Een combinatie van bijvoorbeeld petrol en oranje geven een gezellig effect.

Sierkussens uniekwonen

Uitgebreide sierkussens collectie bij COCO Maison

Een van mijn favoriete webshops waar ik graag mijn sierkussens koop is COCO Maison. Naast de vele sierkussens vind je ook vele andere leuke en vooral betaalbare woondecoraties waar je je interieur mee kunt opvrolijken. Het leuke aan de sierkussens vind ik dat je ze in alle soorten en maten kunt vinden. Je vindt er kussentjes in egale kleuren, maar ook met print, applicaties en reliëf. Hierdoor is er altijd genoeg keuze en kun je eindeloos combineren. Bovendien volgen zij altijd de laatste trends op woongebied, zodat je altijd up-to-date bent!

Sierkussens uniekwonen