Je mooiste foto’s in eigen stijl aan de muur

Een mensenleven bestaat uit vele herinneringen. De belangrijkste herinneringen hebben we vaak vastgelegd op foto’s. Dit kunnen mooie vakantiefoto’s zijn, of fraaie familiefoto’s, maar ook foto’s van je huwelijk of een foto van een dierbare die is overleden. Foto’s van deze momenten doen je weer terugdenken aan mooie herinneringen. Des te mooier daarom om één of meerdere van deze foto’s op een bijzondere wijze af te laten drukken en een prominent plekje in je woonkamer te geven. Je foto op normaal fotopapier afdrukken is niet gebruikelijk meer, maar wat wel een trend is, om het af te drukken op bijzondere materialen. Zo kun je materiaal kiezen wat perfect bij je interieur past, zodat een persoonlijke foto helemaal in je interieur opgaat. Heb je een wat klassieker interieur dan past daar heel goed een foto die geprint is op canvas bij. Heb je een wat robuustere interieur en wil je een stoere uitstraling dan kies je voor een foto die is afgedrukt op aluminium. Een foto op aluminium pas overigens ook perfect in een interieur met een industriële stijl. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een foto op bijzonder materiaal. De belangrijkste opties beschrijven we hier.

Canvas

De meest gebruikte ondergrond, die je bij veel bedrijven en ook online kunt bestellen is een foto, afgedrukt op canvas. Canvas is een schilderijdoek waar haarscherp je foto op komt. Zo lijkt het net alsof je een schilderij hebt hangen, maar dan met je persoonlijke herinnering erop.

Aluminium

Vooral in een modern en een strak interieur zal een foto op aluminium heel mooi staan. Zo heb je iets heel stoers aan je wand hangen, die zeker zal opvallen. Aluminium is vormvast, gemakkelijk schoon te houden en het is zelfs mogelijk om een aluminium foto buiten in je tuin op te hangen.

Plexiglas

Heb je een foto met mooie felle kleuren, dan zal hij prachtig uitkomen op plexiglas. Plexiglas geeft de foto diepte en de kleuren komen heel mooi uit. Plexiglas wordt ook veel gebruikt voor professionele fotografen, maar ook thuis kun je dit plexiglas heel goed gebruiken.

Hout

Hout is een materiaal wat in ieder interieur past. Je foto op hout afdrukken zorgt ervoor dat je een heel bijzonder vormgegeven foto krijgt, waarbij de houtnerven vaak nog zichtbaar zijn. Met een foto op hout krijgt je interieur een heel bijzondere uitstraling.
Bron afbeelding: Herinneringenoplinnen.nl