Stijl je interieur met een canvas fotoposter!

Geef je interieur een nieuwe look, door gebruik te maken van een stijlvolle canvas fotoposter in je kamers. Hang bijvoorbeeld een collage op canvas bij je trap, hang een natuurfoto op canvas boven de bank, enzovoorts. Er zijn verschillende websites waarop je een eigen foto op een canvasdoek kunt laten drukken. Zo kun je het canvas naadloos op je wensen aan laten sluiten! Kies je voor een groot rechthoekig model, of combineer je kleine vierkante canvasdoeken met elkaar? Canvasposters zijn niet alleen leuk voor in je eigen woning! Je kunt ze ook als cadeau aan een goede kennis of familieleden geven.

Styletips voor het gebruik van canvasposters in huis

Witte muren hebben vaak een saaie, kale uitstraling. Het is niet altijd even gemakkelijk om de uitstraling van de muur te verbeteren, zonder de complete muur te moeten verven of behangen. Met een canvasposter vrolijk je de muur al snel op! Er zijn verschillende manieren om de sfeer in kamers te verbeteren met een canvasposter.

Tips voor het creëren van meer sfeer

Tip 1: hang een langwerpige canvasposter met een (zelfgemaakte) natuurfoto boven de bank. Dit breekt het kale en saaie van de muur, maar is niet te druk!

Tip 2: combineer verschillende kleine canvasposters met elkaar. Maak bijvoorbeeld een mozaïek met de canvasposters, door een foto in vier of zes kleinere foto’s op te delen.

Tip 3: vul de muur bij de trap in huis met foto’s van familieleden. Dit is het mooist wanneer je voor een zwart wit foto op canvas kiest. De zwart wit foto is veel minder druk dan een kleurenfoto, wat voorkomt dat de muur een rommelige uitstraling krijgt.

Onze ervaringen met het bestellen van canvasposters

Zelf bestelden we een canvasposter bij Canvascompany.nl! Hier biedt men een breed scala aan posters aan, in verschillende kleuren en formaten. We lieten een zelfgemaakte foto op een canvasposter drukken, om deze als cadeau aan een vriendin weg te geven. De canvasposter kwam mooi op tijd binnen en was van een bijzonder goede kwaliteit. Dit bleek onder meer uit de foto, die haarscherp op de canvasposter gedrukt was. Daarbij zat de canvasposter op een stevige houten lijst bevestigd. Ook niet onbelangrijk, de canvasposter werd gratis naar ons verzonden.