Waarom interieuradvies waardevol is

Waarom is interieuradvies van Bfactor zo waardevol? Licht, kleur, textuur, materiaal: allemaal elementen die in een interieur samenkomen. Het verschil van een interieurstylist is dat deze de verschillende elementen in balans bij elkaar brengt. Een drukke print wordt geneutraliseerd met een effen gekleurde wand. Of een grijs interieur krijgt wat meer bite door een artwork met uitgesproken kleuren. Interieuradvies kan met een paar kleine aanbevelingen een wereld van verschil maken.

Vakkundig advies

Interieuradvies van BFactor is waardevol omdat de aanbevelingen zijn vanuit een gedegen kennis van interieurstukken, kleuren en materialen. Barbera Raes is een vormgever met een passie voor interieurstyling. Met haar BFactor kan ze haar eigen unieke koers zetten en op verschillende wijze adviseren. BFactor is trendsetter op het gebied van wooninrichting en trendvolger van nieuwe innovatieve vormgeving. Hoe combineer je bijvoorbeeld duurzaam met hypermodern? BFactor geeft oplossingen en biedt inspiratie.

Dit kan ook gaan om advisering om de verkoopbaarheid van een woning te vergroten met een nieuw kleurenplan. Interieurstyliste Barbara Rae van BFactor weet hoe je een ruimte kleur en sfeer geeft die aantrekkelijk is bij de bezichtiging van een huis. Zo heeft interieuradvies letterlijk een meerwaarde voor de verkoopprijs van een huis.

Samen een unieke woonstijl creëren

Je bent tijdens een ontwerpproces geen toeschouwer of controleur. Je wordt actief betrokken bij de keuzes van kleuren en materialen.  Want interieuradvies bij BFactor kan ook in de vorm van coaching. Je wordt niet een bepaalde richting opgeduwd, maar samen wordt vanuit jouw smaak en stijl een interieurstijl samengesteld. Je hebt een idee en BFactor helpt je dit concreet te maken. Zo kan BFactor ook vanuit een coachende rol een interieurinrichting begeleiden.

Creativiteit gecombineerd met professionaliteit

Creativiteit is verzekerd, maar professionaliteit ook. BFactor werkt met gerichte tijden en duidelijke afspraken. Een kleuradvies kun je bijvoorbeeld binnen 48 uur na een gesprek verwachten. De informatie en adviezen zijn helder en worden overzichtelijk gepresenteerd. Bfactor werkt vanuit praktische ervaring. Je blijft dus niet zitten met een paar vage onuitvoerbare ideeën die misschien werken voor de foto in een magazine, maar niet in een huis waar mensen leven.

Kijk voor meer info op https://www.bfactor.be/