Wanneer maak je nu echt gebruik van een bad?

Mensen zonder een bad willen vaak erg graag een bad in hun nieuwe badkamer. Een bad is namelijk echt een luxe hebbedingetje. Toch is een bad vaak leuk als je het zelf niet hebt en je bijvoorbeeld op vakantie eens lekker kunt dobberen en een boek kunt lezen. Wanneer je zelf een bad hebt, gebruik je het veel minder vaak dan mensen vooraf plachten te denken. Maar daar kun je natuurlijk wat aan doen!

Lekker ontspannen

Het is goed om in het jachtige leven zo nu en dan goed te ontspannen. Veel mensen werken fulltime en zijn daarnaast nog met van alles en nog wat in de weer. Het is goed om niet altijd ergens mee bezig te zijn en ’s avonds eens lekker het bad in te gaan om te kunnen genieten. Neem een boek mee (laat ‘m niet vallen) en trek je terug in bad. Steek wat kaarsjes aan in plaats van die felle badkamerverlichting en dan moet je bij wijze van spreken nog je best doen om niet in slaap te vallen.

Badschuim!

Kinderen houden heel erg van badderen en dat komt voornamelijk door het gebruik van badschuim. Het is fantastisch om in een bad vol schuim te liggen. Dat is natuurlijk vooral het geval als je jong bent, maar ook als je ouder bent is het toch wel erg leuk om volledig te kunnen ontspannen in een bad vol schuim. Heb je zelf een bad? Koop dan eens een fles lekker badschuim, je zult verwonderd zijn hoeveel je daar nog van kunt genieten.

Muziek

Iets wat ook kan bijdragen aan het ontspannen in bad, is het opzetten van muziek. Ga dan niet meteen de allerdrukste muziek luisteren die er is, maar probeer eens een klassieke playlist op te zetten. Misschien vind je het in eerste instantie niets, maar ga je er van houden wanneer je het wat vaker hebt gehoord.